aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση του Σίλντενφελντ, οι εναλλακτικές και o Στρούνα

Η απάντηση του Σίλντενφελντ, οι εναλλακτικές και o Στρούνα

Στο περίμενε βρίσκονται στην Ανόρθωση σχετικά με την απάντηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός εξετάζει μαζί με την οικογένεια του την πρόταση της «Κυρίας» και εκτιμάται ότι σύντομα θα πάρει την τελική του απόφαση, κατά πόσο θα αποδεχθεί την πρόταση ή όχι. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του ACTIVE την Τετάρτη έγινε νέα συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της Ανόρθωσης και τον Κροάτη αμυντικό και μάλιστα φαίνεται πως «γεφυρώθηκαν» οι διαφορές που υπήρχαν.

Διαβάστε εδώ: Ακόμα πιο κοντά σε Σίλντενφελντ, μετά τη νέα συνάντηση!

Ο κόσμος της ομάδας της Αμμοχώστου του βάζει πίεση για να πει το «ναι», ενώ και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον θέλει για την Ανόρθωση της νέας αγωνιστική περιόδου. Πέρα από τον Σίλντενφελντ η Ανόρθωση θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της και τον Στρούνα. Εντός της βδομάδας η διοίκηση πιθανόν να καλέσει τον Σλοβένο αμυντικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Κεσπάγια τον θέλει μιας και είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει τις €150.000 και κλείνει για τρεις μήνες το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει να κλείσει από νωρίς τις συγκεκριμένες υποθέσεις ώστε να είναι σε ετοιμότητα να στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο ή και δύο αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ