aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση του Κόντε στις μπηχτές του Ράμος: «Ένας προπονητής περιμένει σεβασμό»

Η απάντηση του Κόντε στις μπηχτές του Ράμος: «Ένας προπονητής περιμένει σεβασμό»

«Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται», ήταν τα λόγια του Σέρχιο Ράμος όταν είχε ερωτηθεί για τον Αντόνιο Κόντε, μετά τη βαριά ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα με 5-1. Τότε, ο Ιταλός τεχνικός εμφανιζόταν πολύ κοντά στο να αντικαταστήσει τον Τζουλέν Λοπετέγκι και ο αρχηγός της «Βασίλισσας» δεν έδειξε ενθουσιασμένος με την προοπτική.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έδωσε τη δική του απάντηση στον παίκτη.

«Τα λόγια του Ράμος; Όταν ένας προπονητής φτάνει σε μια ομάδα πρέπει να φέρει μόρφωση και σεβασμό, κάτι που περιμένεις επίσης από τους παίκτες», είπε ο Κόντε στο Rai Sport

«Όταν αυτό πάει λάθος, ξεκινά το πρόβλημα. Εμείς οι Ιταλοί προπονητές έχουμε μια σπουδαία εργασιακή κουλτούρα και μόλις πας σε μια νέα ομάδα δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, πρέπει να προσπαθήσεις να το κάνεις σταδιακά. Κάθε προπονητής θα πρέπει να προσαρμόζει τα πιστεύω του στον ανθρώπινο υλικό που έχει διαθέσιμο». 

Ο Κόντε τόνισε ότι δεν θα ήθελε να πάει στη Ρεάλ στα μέσα της σεζόν. 

«Ρεάλ Μαδρίτης; Όπως το βλέπω, είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι το τέλος της σεζόν από το να επιβιβαστείς σε ένα κινούμενο τρένο τώρα. Θέλω να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο και να ξεκινήσω ένα νέο πρότζεκτ. Σε τρεις μήνες μπορεί να αλλάξω την άποψή μου, αλλά πάντα σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ