aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση του Απόλλωνα, η ανωτερότητα με την ΑΕΚ και η ΑΕΛ

Η απάντηση του Απόλλωνα, η ανωτερότητα με την ΑΕΚ και η ΑΕΛ

Στην ανωτερότητα του Απόλλωνα στη νίκη επί της ΑΕΚ στάθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων ντρίπλαρε την ερώτηση για το κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες που στέλνουν τον Ισπανό μέσο Χάιμε Ρομέρο στη λεμεσιανή ομάδα το ερχόμενο Καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε στις εκπληκτικές επιδόσεις του Πίττα, τη χρησιμοποίηση του Ψύχα στη θέση του αριστερού μπακ και την επιστροφή του Σατσέτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η ομάδα είναι προσηλωμένη στον στόχο. Η κάθε απώλεια είναι σημαντική και προκαλεί τριγμούς και συναισθηματική αναστάτωση, όμως η ουσία είναι να βρίσκεις τον τρόπο να αντιδράς. Για εμάς σημαντικός ήταν ο αγώνας με την ΑΕΚ, ένας δυνατός αντίπαλος και με έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα μας και νομίζω δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν ανώτεροι, είχαμε και δύο δοκάρια, ενώ πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για την παρουσία των Πίττα και Ψύχα και την επιστροφή του Σατσέτι, ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να βάζει τέρματα ο Πίττας σημαίνει ότι κάτι γίνεται σωστά για να πάει η μπάλα στο μέρος του και να σκοράρει. Ο Ψύχας ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, μπράβο του, τα πήγε καλά και αυτή η πίστη που επέδειξε η διοίκηση πάνω του και τον κράτησε εν καιρό απραξίας έδειξε ότι πιστεύει στην αγωνιστική του αξία. Δούλεψε πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο έμπειρος και σε μια διαφορετική θέση ανταποκρίθηκε. Ο Σατσέτι είναι παλιά καραβάνα, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και επέστρεψε σε μια σημαντική καμπή του πρωταθλήματος. Όπως φυσικά και όλοι οι παίκτες, γεμίζει η ομάδα, έχει αρκετές επιλογές ο κ. Πετράκης. Ο Γκεριέ είναι ακόμη σε περίοδο καραντίνας, σε 2-3 ημέρες νομίζω να βγει και θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

Αν ισχύουν οι πληροφορίες από το Αζερμπαϊτζάν για τον Ισπανό μέσο Χάιμε Ρομέρο της Καραμπάχ, είπε: «Αυτά είναι ρεπορτάζ από το εξωτερικό, αναδημοσιεύτηκαν σωστά εδώ γιατί είναι μέρος της καθημερινότητας, όμως εμείς δεν ασχολούμαστε τώρα με αυτά, είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο μας».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ, απάντησε: «Δεν κάνουμε από τώρα υπολογισμούς. Είναι ένα παιχνίδι, το ντέρμπι της Λεμεσού και ο στόχος μας είναι η νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ