aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση του Απόλλωνα για Μολ, τετ-α-τετ Αυγουστή με Κονναφή

Η απάντηση του Απόλλωνα για Μολ, τετ-α-τετ Αυγουστή με Κονναφή

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο που αφορά τον προγραμματισμό όπως επίσης και για τον κίπερ της Πάφου, Μολ.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ομάδας για τον κίπερ της Πάφου, Μολ: «Ποτέ δεν θα μπω στην διαδικασία της θεματολογίας. Δεν υπάρχει κάποιο υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Θα γραφτούν πολλα ονόματα. Η ουσία είναι τι θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Θα αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες, δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι και οι δύο ξένοι».

Για τα συμβόλαια που θα διακοπούν: «Υπάρχει και διαδικαστικό θέμα. Πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις. Θα πρέπει να λυθούν όποια συμβόλαια επιθυμεί το τεχνικό επιτελείο και θα δούμε. Γνωρίζουμε ακριβώς τι ψάχνει η ομάδα. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, υπάρχει πίεση, πολλές ευθύνες. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε τα στοιχεία που οδήγησαν στην καθίζηση της ομάδας γιατί σίγουρα αυτοί οι παίκτες που τους αποθέωναν δεν μπορεί να έγιναν παίκτες τις σειράς. Σίγουρα κάναμε κάποιες παραλείψεις και εμείς. Θα τα δούμε ως διοίκηση, τι πήγε λάθος, τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο. Θα επανέλθουμε. Πέρσι τα κάναμε όλα στην εντέλεια και δεν γνωρίζουμε γιατί δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Φέτος έγιναν λάθη, υπάρχει χρόνος να δούμε τι δεν λειτούργησε στην ομάδα. Όταν λείπουν 8-9 παίκτες δεν είναι ντεφορμάρισμα, είναι θαύμα που πήγαμε μέχρι εκεί. Ο Κερμπρ δεν βοήθησε λόγω τραυματισμού. Ο κορμός κατά 80% μένει ο ίδιος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο Πέτρος Κονναφής έχουν αυτή την ώρα συνάντηση στην οποία θα συζητήσουν για όλα τα θέματα όπως προετοιμασία, προγραμματισμό κτλπ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ