aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση της ΑΕΚ στους ισχυρισμούς της Λέφσκι για προκλήσεις

Η απάντηση της ΑΕΚ στους ισχυρισμούς της Λέφσκι για προκλήσεις

Να «τελειώσει» τη δουλειά την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στη Λέφσκι είναι στο «σύνθημα» που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε 3-0 στο πρώτο ματς και σαφώς είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο. Ωστόσο, η ομάδα της Βουλγαρίας εξέδωσε ανακοίνωση μετά από τον αγώνα στην «Αρένα» μέσω της οποίας εξέφρασε τα παράπονα της για την κακή φιλοξενία και οργάνωση των κιτρινοπράσινων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω ανακοίνωση, ενώ απάντησε και για τον Βερδάσκα, η οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Μουρίγιο.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την ανακοίνωση της Λέφκσι περί κακής φιλοξενίας και οργάνωσης: «Ο καθένας δικαιούται να τονίζει ότι θέλει. Δεν θα προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση. Δεν έχουμε λόγο να το σχολιάσουμε. Είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα. Το να μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντούμε νομίζω είναι περιττό. Είναι πρώτη φορά που έχουμε περίεργες ανακοινώσεις; Εξηγήσαμε τα δεδομένα. Δεν έχουμε να τονίσουμε κάτι ανεξάρτητα από την ανακοίνωση του αντιπάλου.

Για τον Βερδάσκα: «Δεν προκύπτει κάτι νεότερο. Δεν διαψεύδουμε ούτε επιβεβαιώνουμε. Να περιμένει ο κόσμος επίσημη τοποθέτηση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Μπαίνουμε στον Αύγουστο, περιμένουμε την υλοποίηση του προγραμματισμού, ο κόσμος να περιμένει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ