aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση Ντα Σίλβα και οι τρεις Κύπριοι

Η απάντηση Ντα Σίλβα και οι τρεις Κύπριοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχουν προχωρημένες διεργασίες με στόχο την ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου στην ΑΕΛ, με τους Νέστορα Μυτίδη, Βασίλη Παπαφώτη και Κύπρο Χρυστοφόρου να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Αν αποκτηθούν, σε συνδυασμό με την παραμονή ικανών συμπατριωτών μας στο ρόστερ, όπως οι Αβραάμ, Κυριάκου, Νικολάου, Γουίλερ, Ηλία, Γερολέμου και Μιχαηλίδης, θα αυξήσουν τις επιλογές στον κατάλογο Β και ποιοτικά και ποσοτικά. Εντούτοις, ο Ντούσαν Κέρκεζ μελετά προσεκτικά την ενίσχυση του καταλόγου Β. Από τους γαλαζοκίτρινους αποχώρησαν έξι ποδοσφαιριστές, οι Μέσκα (υπόγραψε συμβόλαιο με τη βουλγαρική Μπερόε), Μιτρέα και Αϊρόσα, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Γκαμπιονέτα, Τεξέιρα και Σασί.

Έξι ποδοσφαιριστές των οποίων θα αναπληρωθεί το κενό, κατά προτίμηση φυσικά με ικανότερους ποδοσφαιριστές. Στόχος άλλωστε είναι να εμβολιαστεί το έμψυχο δυναμικό με τέτοιους παίκτες, που στον βαθμό του εφικτού θα είναι ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της ΑΕΛ.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Άλεξ ντα Σίλβα υφίσταται, ο Βραζιλιάνος έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις και οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ