aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απάντηση Κίρζη για τον Χάμπο

Η απάντηση Κίρζη για τον Χάμπο

Για την ευκαιρία του Χάμπου Κυριάκου να αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και την πρόθεση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιό του μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Συζητάμε τα πάντα με τον ίδιο τον Χάμπο όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Χάμπος βοήθησε πολύ πέρσι την ομάδα να μπει στους ομίλους αλλά δεν είχε την ευκαιρία να παίξει εκεί γιατί παραχωρήθηκε δανεικός στην Εστορίλ. Φέτος και πάλι ήταν από τους πρωταγωνιστές για να φτάσουμε στους ομίλους και θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να δείξει ξανά ποιος είναι. Είναι νεαρός και το μέλλον του ανήκει. Από εκεί και πέρα, ξέρετε ότι στον Απόλλωνα κάνουμε τις κινήσεις μας αθόρυβα και την ώρα που πρέπει. Όταν έρθει η ώρα για την επέκταση του συμβόλαιο του, όπως και άλλων ποδοσφαιριστών, θα το μάθετε όταν τελειώνουμε τις υποθέσεις και όχι από πριν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ