aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απαίτηση τους και η στήριξη στον Ομονοιάτη

Η απαίτηση τους και η στήριξη στον Ομονοιάτη

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας κάλεσμα για το ματς με την Πάφο ενώ στηρίζουν τον Λοΐζο Κουκουμά.

Αναλυτικά: «Περήφανε ΑΕΛίστα, η ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και καλείται αυτή την Κυριακή να κάνει το αυτονόητο και να συνεχίσει το σερί των νικών με την Πάφο η ώρα 18:00 στο παφιακό. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να τονίσουμε προς τη διοίκηση πως ο ΑΕΛίστας περιμένει ουσιαστικές μετεγγραφές που θα δυναμώσουν την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζί με τον απρόβλεπτο αμυντικό

Καλούμε τον κίτρινο λαό να ακολουθήσει ξανά τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για μία μαζική έξοδο των ξωτικών για να κιτρινίσει το γήπεδο. Πάμε για ακόμη μία φορά ενωμένοι και μάγκες όπως μας αρμόζει να δείξουμε ότι η ΑΕΛ είναι η ζωή μας. Δεν χωράνε δικαιολογίες για κανένα, καθήκον ΟΛΩΝ να βρεθούμε στα τσιμέντα δείχνοντας τη διαφορά στην κερκίδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, όπου υπήρχε το θέμα με την ταυτοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο μικροσκόπιο ο Νουχίου (pics & vid)

Ευχαριστούμε τον τεράστιο κόσμο μας που ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δεν έδωσε τα στοιχεία του για να παρευρεθεί στο θέατρο του παραλόγου. Χιλιάδες λέοντες «φώναξαν» ΟΧΙ στην ταυτοποίηση. Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κίτρινο λαό ότι στο γήπεδο θα γίνονται εισφορές για το νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Ομόνοιας Λοΐζο Κουκουμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ανταγωνιστικό, παρόλα τα προβλήματα

Ο Λοΐζος βρίσκεται στο εξωτερικό για θεραπείες και καθήκον μας να στηρίξουμε τον αγώνα του. Ο ΑΕΛίστας σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξεχωρίζει χρώματα στα κασκόλ και ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με τη σειρά του τις ερχόμενες μέρες θα στηρίξει την οικογένεια του Λοΐζου με ποσό από το ταμείο του συνδέσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ