aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απαίτηση του Άρη για να δώσει στον Απόλλωνα τον Ντιγκινί

Η απαίτηση του Άρη για να δώσει στον Απόλλωνα τον Ντιγκινί

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νικολά Ντιγκινί στον Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους προς τον Άρη Θεσσαλονίκης για απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, όμως οι κιτρινόμαυροι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr επιθυμούν καλύτερη προσφορά για να τον αφήσουν να έρθει στην Κύπρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η φημολογία περί ένταξης ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανεξαρτήτως της εξέλιξης στο θέμα του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο να αφήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον Αρη, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι φέρονται ότι επιθυμούν καλύτερη προσφορά, για να τον αφήσουν να πάει στην Κύπρο.

Αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε δύσκολα θα αφήσουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα, τουλάχιστον, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ