aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα έχει και Γκριεζμάν και Ντε Λιχτ

Η… αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα έχει και Γκριεζμάν και Ντε Λιχτ

Η ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να βρεθεί μετά από πέντε χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης χάθηκε αναπάντεχα. Ένα παιχνίδι-εφιάλτης στάθηκε ικανό να γκρεμίσει τις φιλοδοξίες της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το Άνφιλντ παρουσιάστηκε αφιλόξενο για τους «Μπλαουγκράνα», με την Λίβερπουλ να συνθλίβει τα όνειρα της παρέας του Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζοντας θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή η αποτυχία προκάλεσε κλυδωνισμούς στο Καμπ Νου, με το κοινό να απαιτεί ακόμη και το… κεφάλι του Βάσκου τεχνικού των Καταλανών. Το σενάριο αυτό για την ώρα απομακρύνεται, με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να αναλαμβάνει δράση στα μεταγραφικά. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να προσφέρει όσα «εργαλεία» χρειάζεται ο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός πιστεύει πως η τρίτη χρονιά του Βάσκου θα είναι και η φαρμακερή όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα κερδίζει τους πάντες για τον Ντε Λιχτ

Χθες ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός ετοιμάζεται να μεταβεί στην Βαρκελώνη ολοκληρώνοντας την θέληση που υπήρχε για συνεργασία από το περασμένο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν σταματά στην επίθεση. Οι «Μπλαουγκράνα» σχεδιάζουν την αμυντική γραμμή του μέλλοντος, βλέποντας τον Ματίας Ντε Λιχτ ως ιδανικός μελλοντικό ηγέτη τους. Ο 19χρονος αρχηγός του Άγιαξ σύμφωνα με την Marca αναμένεται να πει το «ναι» στους Καταλανούς τις επόμενες ημέρες. Μην ξεχνάμε πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη στις τάξεις της τον κολλητό του και συμπαίκτη του στον Αίαντα, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ