aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση του Κετσπάγια όπως την μάθαμε και η αντίδραση μετά την ήττα

Η Ανόρθωση του Κετσπάγια όπως την μάθαμε και η αντίδραση μετά την ήττα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Επέστρεψε στην… κανονικότητα της η Ανόρθωση μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε πέντε μέρες να ανασυγκροτηθεί και να σηκώσει κεφάλι για τον αγώνα με την ΕΝΠ ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει την κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Αυτό έπρεπε να κάνει και αυτό έκανε στο παιχνίδι με τους «βυσσινί» αφού έδειξε αντίδραση και με πεντάρα πήρε το τρίποντο. Σαφώς και δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά η ομάδα του Παραλιμνίου με τον Απόλλωνα της Λεμεσού, ωστόσο οι παίκτες του Σιβιέρο έδειξαν καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και η ομάδα του Κετσπάγια θα μπορούσε να την… πατήσει αν δεν ήταν προσεκτική.

Διαβάστε επίσης: Έκπληκτος ο Τιμούρ, μοίρασε συγχαρητήρια: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

«Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή μέχρι το τέλος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γεωργιανός τεχνικός μετά το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας με μια πρόταση το… κλειδί της επιτυχίας. Ο ίδιος, όπως είπε, περίμενε να δει την αντίδραση των παικτών του και μάλιστα δήλωσε πως δεν περίμενε να κερδίσει η Ανόρθωση με τέτοια ευκολία. Οι ποδοσφαιριστές του Γεωργιανού πήραν την… κατάσταση στα χέρια τους και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να τους «πληγώσει».

Σχεδόν καμιά χαμένη μονομαχία, πρώτοι στις μπάλες, συνδυασμοί που «ζαλίζουν» άμυνες και αποτελεσματικότητα μπροστά από τα δίκτυα του Κλάιμαν ήταν τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα της Αμμοχώστου στο παιχνίδι με τους «βυσσινί». Ο Ράγιος συνεχίζει να τρελαίνει τους Ανορθωσιάτες με τις ατομικές ενέργειες και τις ασίστ-χρυσάφι, ενώ και οι Κατσαράβα-Καλτσάς δεν είχαν κανένα πρόβλημα μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης: «Κυρία» με τα όλα της και πεντάστερα Χριστούγεννα

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η «Κυρία» ήρεμη πια θα απολαύσει τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα ξεκουραστεί και έπειτα να επιστρέψει… δριμύτερη για τα παιχνίδια-φωτιά που την περιμένουν. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο θα εντείνει τις προσπάθειες της ώστε να κάνει πράξη τα μετεγγραφικά «θέλω» του Κετσπάγια ώστε να ενισχύσει ποιοτικά το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ