aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση θρηνεί τον θάνατο του πρώτου Τ/Κ που έπαιξε στην «Κυρία»

Η Ανόρθωση θρηνεί τον θάνατο του πρώτου Τ/Κ που έπαιξε στην «Κυρία»

Την θλίψη της για τον θάνατο του Φικρέτ Αχμέτ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης από το 1948 έως το 1951 εκφράζει με ανακοίνωσή της η ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Αχμέτ, μαζί με τα αδέλφια του Αλί και Ναχίτ ήταν οι πρώτοι τουρκοκύπριοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην «Κυρία» μετά την επιστροφή της στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανορθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Φικρέτ Αχμέτ.

Ο Φικρέτ Αχμέτ αγωνίστηκε στην Ανόρθωση από το 1948 μέχρι το 1951 και είχε σημαντική προσφορά και συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας. Ο Φικρέτ μαζί με τα αδέλφια του Αλί και Ναχίτ, ήταν οι πρώτοι Τουρκοκύπριοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ανόρθωση μετά την επιστροφή της στην ΚΟΠ, με τον Φικρέτ μάλιστα να έχει θέση βασικού όσα χρόνια φορούσε τη φανέλα της ομάδας μας, έχοντας κατά κύριο λόγο οργανωτικό ρόλο.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ