aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση που όλοι γουστάρουν να βλέπουν

Η Ανόρθωση που όλοι γουστάρουν να βλέπουν

Πολύ μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στις τάξεις της Ανόρθωσης η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο (3-1). Ειδικά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και δίνει ελπίδες για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Η «Κυρία» παρουσίασε το καλό της πρόσωπο με τον Ρουβέν Ράγιος να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου. Πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ, έπαιξε με τεράστιο πάθος και έδειξε ότι αποτελεί παίκτη-βαρόμετρο για την Ανόρθωση.

Όταν είναι στην καλή του μέρα, ο Ισπανός μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει το κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι παραπάνω που είχε η Ανόρθωση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ήταν και η αποτελεσματικότητα. Πέτυχε τρία γκολ, είχε πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα και «έσπασε» το αήττητο σερί που είχε ο Απόλλωνας για ένα εξάμηνο σχεδόν.

Με τέτοιες παρουσίες γεμίζει αυτοπεποίθηση η ομάδα και ο κόσμος πιστεύει όλο και περισσότερο σε καλύτερες μέρες. Βέβαια, η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα δεν έχει σκεπάσει τις αδυναμίες που υπάρχουν, όμως δείχνει η ομάδα ότι με το πάθος, τη δουλειά και τη θέληση μπορεί να καλύψει κάποιες εξ αυτών και να βγάλει μια πολύ καλή εικόνα προς τα έξω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ