aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση για τις ανανεώσεις παικτών και τη συλλογή χρημάτων

Η Ανόρθωση για τις ανανεώσεις παικτών και τη συλλογή χρημάτων

Την οικονομική ενίσχυση αλλά και το μέλλον του Σίλντενφελντ κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στο ράδιο Πρώτο.

Για την οικονομική ενίσχυση: «Ο κόσμος βοηθά για να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό για να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση. Θα υπάρξουν εκδηλώσεις και να έρθει ο κόσμος για να μαζευτεί το ποσό που θέλουμε για τα κριτήρια για να μην υπάρξουν συνέπειες (σ.σ. αφαίρεση βαθμών, εμπάργκο μετεγγραφών). Υπάρχει αισιοδοξία πως θα περάσουμε τα κριτήρια. Και με την βοήθεια του κόσμου αλλά και από άλλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα. Η διοίκηση κάνει ενέργειες για να έρθει κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσει. Είμαστε αρκετά κοντά στην συλλογή των χρημάτων. Πρέπει όμως να συνεχιστεί».

Διαβάστε επίσης: Στενό πρέσινγκ στον Σίλντενφελντ

Για Σίλντενφελντ και Στρέπελ: «Θεωρώ πως τις επόμενες μέρες θέματα που αφορούν ανανεώσεις παικτών θα πάρουν τον δρόμο τους. Υπάρχουν δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι και έτσι θα δοθεί βάρος και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Αυτή τη στιγμή προπονητής της ομάδας είναι ο Γιούργκεν Στρέπελ».

Για τις αποφάσεις και ποια διοίκηση τις παίρνει: «Αυτή τη στιγμή πρόεδρος είναι του κ. Χατζηπαντέλας. Αυτός αποφασίζει τώρα, είτε για τον προγραμματισμό είτε για οτιδήποτε άλλο που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ