aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ανηφόρα έχει αφετηρία το Τσίρειο

Η ανηφόρα έχει αφετηρία το Τσίρειο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αρχίζει η μεγάλη ανηφόρα σήμερα για τη Νέα Σαλαμίνα, αφού θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ενώ ακολουθούν τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Οι ερυθρόλευκοι θα είναι το αουτσάιντερ σήμερα, έστω και αν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα έχουν σημαντικές απουσίες. Μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα (0-1),που έπληξε βαθμολογικά τους  Αμμοχωστιανούς και παραλλήλως πλήγωσε τον εγωισμό τους, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι.

Ο Στάικος Βεργέτης έδειξε να προβληματίζεται αναφορικά με το αρχικό σχήμα, αφού έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατ’ αρχάς, είναι η απουσία του τιμωρημένου Ιβάν Τσούριουριτς, που είναι πιθανόν να καλυφτεί με αλλαγή είτε προσώπου είτε σχηματισμού.

Αν αποφασιστεί το πρώτο, ένας εκ των Γιάννη Κούσουλου, Λουσιάνο Μπεμπέ και Ιονούτς Νεάγκου, θα πάρουν τη θέση του. Διαφορετικά, θα γίνει πράξη η δοκιμή του 4-4-2 (αντί του καθιερωμένου 4-5-1), με τους Ντίμιταρ Μακρίεφ και Γιώργο Κολοκούδια στην κορυφή.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πεδρίτο, λόγω υποτροπής του τραυματισμού που τον άφησε εκτός πλάνου στο παιχνίδι με τη Δόξα. Έτσι κι αλλιώς, όμως, η θέση του δεξιού εξτρέμ αποτελεί μόνιμο ερώτημα, καθώς σχεδόν σε κάθε αγωνιστική παρατηρείται διαφοροποίηση. Οι Άλεξ Κωνσταντίνου, Κούλης Παύλου και Γιώργος Ελευθερίου, είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ