aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αναρρίχηση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η αναρρίχηση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η καλή δουλειά στην ΑΕΛ φάνηκε από την αρχή και ο Ντούσαν Κέρκεζ έδειξε από το καλοκαίρι τις προθέσεις του να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδα. Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ουδόλως μειώνει την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα και ο βαθμολογικός πίνακας αποτελεί τον καλύτερο καθρέφτη.

Ο Βόσνιος τεχνικός χαίρει της εμπιστοσύνης του κόσμου και της διοίκησης και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα επαναφέρει την ομάδα του στις επιτυχίες. Η διακοπή, ήλθε την κατάλληλη στιγμή και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για την αντεπίθεση. Ακούστηκαν πολλά μετά το ματς με τον Απόλλωνα, όμως οι στόχοι δεν αλλάζουν και ούτε η απογοήτευση έχει πάρει από κάτω τους παίκτες.

Ο Βόσνιος τεχνικός ζήτησε από όλους στην ομάδα να σηκώσουν κεφάλια και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και απαιτητικοί. Η αναρρίχηση της ομάδας έγινε με μεγάλη προσπάθεια και άπαντες είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ