aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ανανέωση του Κετσπάγια και το δωρεάν εισιτήριο του πρώτου ευρωπαϊκού!

Η ανανέωση του Κετσπάγια και το δωρεάν εισιτήριο του πρώτου ευρωπαϊκού!

Δωρεάν θα παρακολουθήσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ανόρθωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της λήξασας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ανέφερε το μέλος του δ.σ. της εταιρείας, Ανδρέας Παπαλλής μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet η διοίκηση της «Κυρίας» ως ένδειξη εκτίμησης θα αποζημιώσει τον κόσμο που στήριξε την ομάδα οικονομικά.

«Η διοίκηση θα κάνει ένα πακέτο που θα προσφερθεί στους κατόχους διαρκείας και θα είναι πρωτοποριακό. Με αυτό θα αποζημιώσουμε τους οπαδούς και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια. Η απόφαση της διοίκησης, γνωρίζοντας πως θα έχουμε δύο παιχνίδια τουλάχιστον στην Ευρώπη αφού θα αρχίσουμε από το Europa League, είναι πως όλοι οι κάτοχοι διαρκείας των εισιτηρίων διαρκείας 2020-21 θα προμηθευθούν το εισιτήριο του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα δωρεάν», ήταν η σχετική δήλωση.

Όσον αφορά τις επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, είπε: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της Ανόρθωσης. Έχει κερδίσει το σεβασμό του κόσμου. Το θέμα της ανανέωσης, το χειρίζεται η διοίκηση και ευελπιστούμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει θετικά το όλο ζήτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ