aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ για το Brexit

Η ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ για το Brexit

Η Πρέμιερ Λιγκ δεν θα επηρεαστεί από το Brexit, τουλάχιστον όσον αφορά την προσέλκυση ενδιαφέροντος διεθνώς, με ανακοίνωσή της να αναφέρει πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην ζημιωθεί το οικοδόμημα παρά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Παράλληλα σημειώνεται πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αποσαφηνιστούν άλλες, ενδεχόμενες αλλαγές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αναλυτικά: «Η Πρέμιερ Λιγκ είναι μια απολύτως επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση που προσελκύει κόσμο τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Αυτός θα είναι ο στόχος μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δημοψήφισμα. Δεδομένου του ότι μπορεί να είναι αβέβαιο το πολιτικό και κανονιστικό τοπίο μετά την ψήφο για έξοδο δεν υπάρχει νόημα να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις έως ότου υπάρξει περισσότερη σαφήνεια. Ξεκάθαρα, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την κυβέρνηση και τους άλλους φορείς, ανεξαρτήτως δηλαδή από το αποτέλεσμα οποιασδήποτε διαδικασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ