aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αναγκαία φρεσκάδα…

Η αναγκαία φρεσκάδα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα απαλλάξει τους ποδοσφαιριστές του από μερικές προπονήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επανέλθουν δριμύτεροι, με στόχο να εμφανιστούν φρέσκοι στη συνέχεια. Το αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι θα μείνει κλειστό σήμερα, αύριο και την Κυριακή. Οι κυανόλευκοι χθες το πρωί προπονήθηκαν για τελευταία φορά αυτή τη βδομάδα και το νέο ραντεβού του τεχνικού τιμ με τους ποδοσφαιριστές δόθηκε για το πρωί της Δευτέρας.

Η άδεια που παραχώρησε ο Κύπριος προπονητής, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, κρίθηκε αναγκαία και μια καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα ενόψει της συνέχειας. Για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του και να εμφανιστούν πιο φρέσκοι στις υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Είναι και θέμα καλής φυσικής κατάστασης αλλά και καθαρού μυαλού για να συνδυάσουν την ποιότητά τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Τους κυανόλευκους περιμένουν τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία είναι φαβορί, και προσδοκούν να πάρουν το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος, για να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων θα ταξιδέψει στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει την Αλκή (18/11) και θα επιδιώξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό (27/11) στο Τσίρειο, όπου η ομάδα του Αυγουστή θα προσπαθήσει να συνεχίσει το απόλυτο στην έδρα της. Τη 14η αγωνιστική η ομάδα της Λεμεσού θα αγωνιστεί και πάλι στο Τσίρειο, με αντίπαλο την Πάφος FC.

Πρόκειται για παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, όμως για να κάνουν το 3Χ3 χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα. Για πολλούς αυτά τα παιχνίδια είναι πιο σημαντικά και από τα ντέρμπι. Άλλωστε, από τέτοιους αγώνες την πάτησε πέρσι ο Απόλλων και δεν θέλει με τίποτε να το βιώσει και φέτος. Το πάθημα και η απώλεια δύο βαθμών με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος ήταν ένα καλό μάθημα και προειδοποίηση πως κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ