aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άμυνά της, η δύναμή της!

Η άμυνά της, η δύναμή της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια Ψευδά, ομάδα στη Β’ Κατηγορία, είναι η μοναδική που παραβίασε την εστία της Νέας Σαλαμίνας στα πέντε φιλικά που έδωσε έως τώρα! Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έδειξε μέσω των φιλικών αγώνων ότι, η άμυνά της θα είναι η δύναμή της στην επικείμενη σεζόν. Στα τέσσερα από τα πέντε φιλικά διατήρησε ανέπαφη την εστία της (ΑΕΛ 2-0, Ομόνοια Ψευδά 4-2, Ζάλαεγκερσεγκι 0-0, Ομόνοια 0-0, ΑΣΙΛ 0-0).

Αν και πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, εντούτοις μέσα από αυτά οι ομάδες στέλνουν ως έναν βαθμό μηνύματα ενόψει και των επίσημων αγώνων. Εκεί που θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια των ερυθρολεύκων είναι στην επίθεση, να γίνουν πιο παραγωγικοί. Βεβαίως είναι σε αναμονή της υλοποίησης μετεγγραφής επιθετικού, με τον Τσέχο Τόμας Βάγκνερ να βρίσκεται προ των πυλών. Ίσως και σήμερα προκύψει επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι αύριο απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος» (20:00). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ για την κεντρική εξέδρα. Στο στάδιο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο 500 φίλαθλοι.

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε το Δ.Σ., έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. «Όσοι φίλοι του σωματείου μας έχουν κρατήσει τα εισιτήρια διαρκείας μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στο 24663090 για να τα παραλάβουν», ενημέρωσε η Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ