aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άμυνα είναι υπόθεση και των φορ, πάει για βασικός ο Άλεφ

Η άμυνα είναι υπόθεση και των φορ, πάει για βασικός ο Άλεφ

Πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα του Απόλλωνα στο γκολ που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό, όμως η ευθύνη στη σωστή αμυντική λειτουργία, δεν είναι υπόθεση μόνο των αμυντικών. Ο ανασταλτικός μηχανισμός είναι υπόθεση όλης της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι έχουν ρόλο και οι μέσοι, ακόμη και οι επιθετικοί που θα πρέπει να δίνουν βοήθειες, όταν η ομάδα τους αμύνεται.

Η χρησιμοποίηση των Ντα Σίλβα και Μαρτίνες στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό σχολιάστηκε στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα, όπως και η απόσυρσή τους με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκρινε και αποφάσισε, όπως θα αποφασίσει και ποιους θα αρχίσει την Πέμπτη κόντρα  στη Λιόν. Η μεσαία γραμμή αποτελεί νευραλγικό χώρο και θα δώσει βαρύτητα στο ματς με τους Γάλλους.

Ο Σατσέτι δεν βγαίνει με τίποτε από την ενδεκάδα, ενώ για τις άλλες θέσεις, ο ένας μάλλον θα είναι ο Ντα Σίλβα και ο τρίτος ο Ντο Σάντος (φωτό). Ο τελευταίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα με τα τρεξίματά του, τα μαρκαρίσματα που έβγαλε και το κουβάλημα της μπάλας. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο 23χρονος Βραζιλιάνος θα πάρει θέση από την αρχή την Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ