aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει

Η άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει, οι διακοπές, για τους ποδοσφαιριστές, πλησιάζουν προς το τέλος τους, Ιραόλα και Μουρίγιο βρίσκονται εδώ και μέρες στην πρίζα (ειδικά ο δεύτερος) και όπου να ‘ναι στην ΑΕΚ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα θα γίνει από την ομάδα της Λάρνακας η παρουσίαση των Ιραόλα, Μουρίγιο, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των κυπελλούχων. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να βάλει η ομάδα μπρος για τη νέα σεζόν.

Μπορεί σε ό,τι αφορά το ρόστερ, κάποια θέματα, που δεν είναι και λίγα, να είναι πίσω, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή. Οι κιτρινοπράσινοι κάνουν προς το παρόν υπομονή σε ό,τι έχει να κάνει με τον τερματοφύλακα και την περίπτωση του Τόνιο (τα βρήκαν μαζί του, πρέπει όμως να τα βρει και ο παίκτης με την ομάδα του).

Διαβάστε επίσης: «Ιραόλα, ο καλύτερος που μπορούσε να έχει η ΑΕΚ…»

Από εκεί και πέρα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για εξεύρεση μέσου και εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και όπως όλα δείχνουν δεν είναι μακριά η μέρα που θα βρεθεί ο εκλεκτός. Το κεφάλαιο ενίσχυση βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας αναμένεται να υπάρξουν και οι ανάλογες εξελίξεις. Ειδικά σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο τερματοφύλακας.

Η ΑΕΚ όπως λέχθηκε με το τέλος της περσινής περιόδου θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή και διεκδικητική. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ιραόλα θα διαπιστώσει και ιδίοις όμμασι τη δυναμικότητα και τις αδυναμίες του έμψυχου υλικού τότε το κεφάλαιο προγραμματισμός θα «τρέξει» ακόμα περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ