aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Αλόνα υποσχέθηκε τον Μίχα στον Ρόνι Λέβι!

Η Αλόνα υποσχέθηκε τον Μίχα στον Ρόνι Λέβι!

Ο Ρόνι Λέβι ανέλαβε πριν μερικές μέρες την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Μπερ Σεβά και η σιδηρά κυρία της ομάδας, Αλόνα Μπαρκάτ έστειλε σαφές μήνυμα στον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης ότι τη νέα σεζόν θα ισχυροποιήσουν κατά πολύ το ρόστερ τους, ώστε να κατακτήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sport5.co.il η πρόεδρος της Μπερ Σεβά πήρε εντολή από τον Ρόνι Λέβι να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Ντορ Μίχα για το προσεχές Καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έγινε ήδη επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του Ντορ Μίχα με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2022, όμως υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του 100.000 ευρώ με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αν και υπήρχε έντονη φημολογία για επιστροφή του στο Ισραήλ και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πέραν ενός τηλεφωνήματος δεν προέκυψε επίσημη προσφορά και μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε διαμηνύσει στη διοίκηση ότι επιθυμεί να παραμείνει στην «Κυρία» τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ