aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αλλαγή στην Ανόρθωση και τα αποτελέσματα

Η αλλαγή στην Ανόρθωση και τα αποτελέσματα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έστω και με δόση άγχους στα τελευταία λεπτά η Ανόρθωση κατάφερε να κερδίσει την Καρμιώτισσα και να «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι εμφανές πως η Ανόρθωση στα τελευταία παιχνίδια με απόφαση Τιμούρ Κετσπάγια άλλαξε την τακτική της και αυτό έφερε αποτελέσματα.

Από το ξεκίνημα του νέου χρόνου και με πρώτο ουσιαστικά αγώνα αυτόν με τον Απόλλωνα,  που  χρησιμοποίησε το σύστημα 3-6-1, ο Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, ανεξάρτητα αν σε εκείνο τον αγώνα δέχθηκε τρία τέρματα. Χαρακτηριστικό πως από εκείνο τον αγώνα μέχρι και χθες, η Ανόρθωση σε σύνολο πέντε αγώνων δέχθηκε μόλις ένα τέρμα μετά από 442 λεπτά, με την εκτέλεση πέναλτι του Ι. Σάσι.

Πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα η Ανόρθωση σε πέντε αγώνες είχε δεχθεί τρία τέρματα από την Ομόνοια, ένα γκολ από τον Ερμή, δύο από την Δόξα όπως επίσης και 2 γκολ από την Ένωση. Τώρα αυτό που περιμένει ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» είναι η επιστροφή του Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα δημιουργικά και σίγουρα θα την κάνει σαφώς πιο δυνατή μεσοεπιθετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ