aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αλήθεια για τον Ντόσα (δηλώσεις)

Η αλήθεια για τον Ντόσα (δηλώσεις)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι στον Active 107.4, 102.5! και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Για τη χθεσινή νίκη: Ένα σημαντικό διπλό, αρχίσαμε τα πλέι οφ με πολλά προβλήματα που κουβαλούσαμε. Παίξαμε με Απόλλων, μετά με τον ΑΠΟΕΛ και δυστυχώς πάλι εκτός έδρας. Ήταν δύσκολο το έργο μας, όμως τα καταφέραμε. Με δυσκολία μεν, αλλά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή. Ελπίζουμε μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωθούμε. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε.

Για τα αγωνιστικά: Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι πολύ χρήσιμος. Ενόψει ΑΠΟΕΛ, ο Ντόσα δεν θα είναι μαζί μας. Έχει ένα πρόβλημα ο Νικολάου, σήμερα έχει αποθεραπεία και από αύριο στην προπόνηση θα δείξει ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι και μακάρι να μην υπάρχει άλλο πρόβλημα γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί.

Για τον τραυματισμό του Ντόσα: Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει ο Ντόσα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ είχε τραυματιστεί την παραμονή του αγώνα, στα πλευρά πονούσε, πήγαμε στην κλινική δεν είχε σπάσιμο μπήκε έπαιξε, στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ ένιωσε πόνους στο γόνατο. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Θυμάστε και ο ίδιος είχε πει για 2-3 εβδομάδες, τελικά ξεπεράσαμε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Καθημερινά κάνει θεραπεία, θα δούμε πότε θα επιστρέψει. Δεν ξέρουμε ακόμη.

Για την εμφάνιση με την Ανόρθωση: Τo πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί και χθες ότι πήραμε τη νίκη ήταν σημαντική. Από την 4η θέση μεγάλα λόγια δεν θα πούμε, γιατί δεν μας παίρνει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όπως ήμασταν πρωτοπόρο πριν από 3 μήνες, έτσι μπορεί μόνο μέσα από τα ματς να αλλάξει η κατάσταση στη βαθμολογία.

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 1 μέρα περισσότερη από εμάς. Υπάρχει ένα παράπονο, αλλά δεν θα το προχωρήσω, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε, έχουμε μία προπόνηση αύριο και την Τετάρτη είναι το παιχνίδι.

Για την κατοχή της μπάλας που ζητάει ο Μπαλτάζαρ: Είναι δεδομένα και ο ίδιος ο προπονητής δεν κρύφτηκε. Δεν είχαμε κατοχή. Έπρεπε να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει το ματς. Στο ποδόσφαιρα δεν υπάρχει μάγια, η ομάδα είναι σχεδιασμένη με έναν συγκεκριμένα τρόπο. Δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Μπαλτάζαρ είπε ότι δεν είναι θαυματοποιός, έχει γίνει μία προσπάθεια στις προπονήσεις, δυστυχώς δεν βγήκαν αυτά που θέλαμε. Η Ανόρθωση έφτιαξε πολλά πράγματα εκτός και εντός γηπέδου. Έχω στο μυαλό μου τον αγώνα της με τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε συντριπτική κατοχή μπάλας.

Καταληκτικό σχόλιο: Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Να παλέψουμε μέχρι τέλους, να είμαστε αυτοί εμείς που επιμένουμε. Και μόνο έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας και όσοι είναι μέσα στο γήπεδο μας διαβεβαιώνουν ότι θα κάνουν από το χέρι τους για να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ