aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Αλ Ετιφάγκ και η πρόταση σε δύο πιθανούς αντι-Σιεού!

Η Αλ Ετιφάγκ και η πρόταση σε δύο πιθανούς αντι-Σιεού!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να πουλήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή η Ανόρθωση, μετά τον Αμπντουλάι Σιεού. Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» έχει δεχθεί πρόταση από την Αλ Ετιφάγκ της Σαουδικής Αραβίας και την εξετάζει σοβαρά. Η πρόταση αφορά δανεισμό του Καμαρά μέχρι το τέλος της σεζόν και δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι με ένα αρκετά καλό ποσό.

Διαβάστε επίσης: Έσκασε… πρόταση για τον άσο της Ανόρθωσης

Τη δεδομένη στιγμή ο σύλλογος της Αμμοχώστου δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. Και αυτό γιατί πιθανόν να θελήσει πρώτα να ξεκαθαρίσει η απόκτηση δεξιού μπακ και μετά να πάρει απόφαση για το τι θα κάνει. Πάντως, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καμαρά για τη Σαουδική Αραβία και την ομάδα όπου είχε πάρει παλαιότερα μετεγγραφή ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Άλβες. Σενάριο βέβαια που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από €1.000.000 για τον Σιεού

Τα δεδομένα είναι ρευστά τη δεδομένη στιγμή στο μετεγγραφικό σκηνικό και όλοι τρέχουν στην Ανόρθωση για να κλείσουν οι «τρύπες» το συντομότερο. Απομένουν ακόμη δέκα ημέρες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος και είναι ξεκάθαρο ότι στην Ανόρθωση τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Σχετικά με τον αντικαταστάτη του Σιεού, ο Ρόνι Λέβι έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιριστές. Σήμερα αναμένεται να σταλεί πρόταση στον εκλεκτό του Ισραηλινού τεχνικού με στόχο να «κλείσει» η μετεγγραφή αμέσως μιας και η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει στο ρόστερ της δεξιό μπακ.

Διαβάστε επίσης: Σιεού στον Active: «Αυτό υπόσχομαι στον κόσμο»

Το θετικό είναι ότι ενόψει της Πάφου θα υπολογίζονται κανονικά τα δυο νέα αποκτήματα της «Μεγάλης Κυρίας», ο μέσος Νόσα Ιγκιεμπόρ και ο επιθετικός Μίχαλ Γκιουρίς. Μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξουν και βασικοί αν κριθούν έτοιμοι από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ