aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ακίδα πάει «γύρισε» στον μεγάλο στόχο

Η ακίδα πάει «γύρισε» στον μεγάλο στόχο

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Απόλλων μάζεψε εμπειρίες.  Δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την Άιντραχτ και όσο και αν στο 80’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με διπλό δοκάρι, η ουσία δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει αν δεν έκανε το τραγικό λάθος ο Βάλε στο πρώτο γκολ των Γερμανών.

Ο Απόλλων πάλεψε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, δεν παραδόθηκε και κέρδισε εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν από κάθε άποψη. Μπήκε σε ένα υπερσύγχρονο στάδιο, έχοντας απαιτήσεις, έστω και αν στο τέλος δεν τις υλοποίησε. Κοίταξε στα μάτια μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα και αυτό, από μόνο του, λέει πολλά.

Έχει άλλα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια να δώσει, όμως, για να είμαστε ρεαλιστές, από εδώ και πέρα και βάσει προγράμματος, οι κυανόλευκοι θα σκέφτονται μόνο τους αγώνες του πρωταθλήματος και πώς θα πιάσουν κορυφή για να μείνουν εκεί μέχρι τέλους. Δεν θα είναι αρκετά τα «εύγε» και τα «μπράβο» αν στο τέλος δεν στεφθούν πρωταθλητές. «Δύο σεζόν στη δεύτερη θέση είναι αρκετές», λένε στον Απόλλωνα. Πλέον το μυαλό όλων στον Απόλλωνα στρέφεται στο πρωτάθλημα, που είναι και ο μεγάλος στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ