aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αισιοδοξία, ο εξτρέμ και η αγωνία για Σουμά

Η αισιοδοξία, ο εξτρέμ και η αγωνία για Σουμά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προψεσινός Απόλλων, με τη νίκη και τη βελτιωμένη εμφάνισή του είχε σχέση με τις διπλές αναμετρήσεις με τη Στούμπρας και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Πως, δηλαδή, θα είναι πιο δυνατός και πιο έμπειρος.

Μέσα σε μια καυτή έδρα, ο Απόλλων ανέδειξε τα χαρίσματα και την προσωπικότητά του. Οι προσθήκες που έγιναν ανεβάζουν τις επιλογές και την ποιότητα του συνόλου, ενώ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, είναι στα σκαριά άλλη μία προσθήκη ακραίου επιθετικού. Ο Ρίτσαρντ Σουμά και ο Φακούντο Περέιρα πήραν τα πρώτα τους λεπτά με τη φανέλα του Απόλλωνα και φανέρωσαν την ποιότητά τους.

Ο πρώτος ήταν βασικός, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Ο δεύτερος μπήκε αλλαγή στην επανάληψη και είχε ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ. Η ομάδα γεμίζει και δείχνει πόσο καλή θα είναι και στη νέα σεζόν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ