aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αυτοκριτική του Αντρέα Παντελή και η συγνώμη για την Ανόρθωση

Η αυτοκριτική του Αντρέα Παντελή και η συγνώμη για την Ανόρθωση

Με αφορμή την συμπλήρωση 15 χρόνων από την επική πρόκριση της Ανόρθωσης επί της Τραπεζούντας και την «πιπεράτη» ιστορία που αποκάλυψε η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στην Τουρκία για προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών με «call girls» πολυτελείας ο τότε πρόεδρος της «Κυρίας» Ανδρέας Παντελή μίλησε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Ο τέως πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον επεισοδιακό τρόπο αποχώρησής του από τα διοικητικά της προσφυγικής ομάδας στη δεύτερη θητεία του στον προεδρικό θώκο αλλά και για τη «χημεία» που χάλασε μετά τα «Δεκεμβριανά του 2008».

Οι σχετικές αναφορές

Ο Πουρσαϊτίδης πριν μας είπε ότι αυτές οι επιτυχίας είχαν ως επίκεντρο το πολύ καλό κλίμα. Αυτή η παρέα γιατί χάλασε κ. Παντελή και τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να ξαναδημιουργηθεί ως προς την προοπτική της Ανόρθωσης; Ξέρω ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα και στη σχέση σας με την τωρινή διοίκηση. Κάτι έχει χαλάσει σε αυτή την παρέα; «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που τρώει ότι κτίζει, παντού. Δυστυχώς οι άνθρωποι ανάλογα με τον χαρακτήρα ο καθένας στην πορεία έχουν να αντιμετωπίσουν διάφορα πράγματα κα οι αντιδράσεις όλων μας είναι διαφορετικές. Είναι λυπηρό που χάλασε όλο αυτό που ήταν καλό, ελπίζω να βρεθεί σε κάποια φάση μια χρυσή τομή και όλα να γίνουν ή τουλάχιστον να κοντέψουν να γίνουν όπως ήταν γιατί η Ανόρθωση πρέπει να βρει τον δρόμο της».

Στο πλαίσιο της αυτοκριτικής αισθανθήκατε ποτέ την ανάγκη να πείτε μία συγγνώμη για ότι έγινε; «Σίγουρα όλοι έχουμε προσφέρει και έχουμε κάνει όλοι λάθη. Και θα πρέπει να απολογηθούμε, να ζητήσουμε συγνώμη που δεν βρήκαμε τον τρόπο να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ