aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΛ είναι η δεύτερη μου οικογένεια»

«Η ΑΕΛ είναι η δεύτερη μου οικογένεια»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν η ΑΕΛ, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο διευθυντής της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου. «Για μένα η ΑΕΛ είναι η δεύτερη μου οικογένεια, από μικρό παιδί ήμουν στην κερκίδα και ευχαριστώ τον πατέρα μου και την οικογένεια μου που με έκαναν με την ΑΕΛ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εμείς οι ΑΕΛίστες είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που είμαστε με την ΑΕΛ. Είμαστε ένας σύλλογος πρωτοπόρος και πολύ κοντά στον άνθρωπο», το αρχικό του σχόλιο.

Για τους στόχους του Σωματείου και για όλους όσους δουλεύουν γι’ αυτό: «Όσοι είναι στην ΑΕΛ ονειρεύονται τα μεγαλύτερα. Οι στόχοι είναι πάντα ψηλοί. Υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά. Βελτιώνονται τα πράγματα και έχουμε πολύ μεγάλα όνειρα τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για τα άλλα τμήματα. Σίγουρα δουλεύουμε πολλές ώρες, όμως όταν πάμε στο σπίτι μας νιώθουμε ικανοποίηση. Δεν μας ενοχλεί καθόλου που οι πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές. Έτσι πρέπει να είναι. Απλά εμείς χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και θέλουμε οποιαδήποτε εκδήλωση να γίνεται με επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ