aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΛ δεν είναι δική μας, αλλά μας την δάνεισαν οι γονείς μας»

«Η ΑΕΛ δεν είναι δική μας, αλλά μας την δάνεισαν οι γονείς μας»

To δικό του μήνυμα ενόψει της πρώτης ανοικτής προπόνησης έστειλε μέσω Facebook o Θεόδωρος Αντωνίου.

Το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ:

«Καλημέρα και καλή βδομάδα φίλες και φίλοι. Αρχίζουμε σήμερα και επίσημα, να ξέρετε με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες για τα πιο μεγάλα. Η νέα χρονιά μας βρίσκει σίγουρα πιο δυνατούς από τα τόσα πολλά που ζήσαμε τη χρονιά που μας πέρασε. Ο καθένας μας κράτησε και κάτι και έγινε -θέλω να πιστεύω- πιο σοφός!

Η νέα χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη όπως την προηγούμενη, δεν έχω καμία αμφιβολία διότι δεν μαχόμαστε μόνοι μας αλλά απέναντι σε πολλούς. Η ΑΕΛ όμως είναι δυνατή! Η ΑΕΛ μπήκε πλεον σε άλλη εποχή. Έγιναν αλλαγές οι οποίες σε βάθος χρόνου και με την κατάλληλη υπομονή απ’ όλους θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει και φέτος να κάνουμε το ίδιο όπως και πέρσι. Να μην τα παρατήσουμε ποτέ και όπως σας το υποσχέθηκα πέρσι το πράττω και σήμερα. Από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική έχουμε υποχρέωση να μην τα παρατήσουμε για το μεγαλείο της ΑΕΛ.

Να ξέρετε φίλοι μου πως σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα η φιλοσοφία μου παραμένει ίδια και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ομάδα βασισμένη στο οικογενειακό κλίμα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο διότι όταν έχεις αυτό αυτόματα έχεις και την καρδιά να αντιμετωπίσεις τον οποιοδήποτε, το οτιδήποτε.

Για το τέλος άφησα κάτι που έχω χαραγμένο από μικρός στην καρδιά μου σε σχέση με την ομάδα μας: “Η ΑΕΛ δεν είναι δική μας αλλά μας την δάνεισαν οι γονείς μας για να την δανείσουμε στα παιδιά μας”! Γι’ αυτό λοιπόν ας την προσέχουμε σαν τα μάτια μας! Με γαλαζοκίτρινους χαιρετισμούς και βαθύτατη εκτίμηση στους ανα τον κόσμο ΑΕΛίστες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ