aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να χαίρει της εύνοιας της πολιτείας»

«Η ΑΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να χαίρει της εύνοιας της πολιτείας»

Mε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΦΑΕΛ αναφέρεται σε όλα τα τμήματα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά:

“ΑΕΛΙΣΤΑ,

Κάνουμε αρχή από το αποψινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της γυναικείας πετοσφαιρικής μας ομάδας στο Νίκος Σολομωνίδης, όπου ο μεγάλος κίτρινος λαός καλείται να κατακλύσει την ιστορική μας έδρα, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα είναι εκεί για να σπρώξει την ομάδα μας στην νίκη και καλούμε τους απανταχού λέοντες να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ένα με την ΘΥΡΑ-3, μετατρέποντας το κλουβί σε μια αφιλόξενη κόλαση για τους αντιπάλους μας! Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και εισιτήρια προπωλούνται και στα δύο οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) η ποδοσφαιρική μας ομάδα δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λεμεσό και μοναδικός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που ανέβηκε την εβδομάδα που μας πέρασε. Η παρουσία του κίτρινου λαού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια για συνέχιση του νικηφόρου σερί και την παραμονή της ομάδας μας εκεί ψηλά.

Η Α.Ε.Λ δεν έχει την πολυτέλεια να χαίρει της εύνοιας της πολιτείας, του κράτους, του πολιτικού κατεστημένου και γενικώς ολόκληρου του σάπιου συστήματος, κάτι που συμβαίνει με τους αντιπάλους μας στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η μοναδική δύναμη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ήταν, είναι και θα είναι ο τεράστιος κίτρινος λαός που με το πείσμα και το τσαγανό που έδειξε μέσα στα χρόνια κράτησε ψηλά την σημαία του ταλαιπωρημένου μας σωματείου ακόμα και σε περιόδους που αυτό φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα! Να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να στηρίξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας την ομάδα μας!

Καλούμε τους απανταχού λέοντες να στηρίξουν τους λαχνούς που έκδοσε το ποδοσφαιρικό τμήμα με σκοπό την απαραίτητη ενίσχυση της ομάδας μας στην επερχόμενη μεταγγραφική περίοδο. Έχουμε καθήκον όσοι αγαπάμε και είμαστε κοντά στην ομάδα να δώσουμε αυτό που μπορούμε για να την στηρίξουμε. Αν θέλουμε η ομάδα μας να ενισχυθεί και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία έχουμε καθήκον να το πράξουμε. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλοντας να δώσει την ευκαιρία για να βοηθήσουν την ομάδα μας όσοι αδυνατούν να προσφέρουν ολόκληρο το ποσό του λαχνού, πήρε την πρωτοβουλία για συλλογή οποιουδήποτε ποσού στους συνδέσμους, με την έκδοση σχετικής απόδειξης.

-Α.Ε.Λ γερά να γίνεις πάλι πρώτη βασίλισσα στον θρόνο σου και σ’ όλη την Ευρώπη

-Αελοκαταστάσεις την Παρασκευή το βράδυ στους συνδέσμους

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ