aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ΑΕΛ χρειάζεται να βρει άμεσα τις λύσεις

Η ΑΕΛ χρειάζεται να βρει άμεσα τις λύσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΛ έδειξε να κάνει βήματα προόδου. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα όμως έχει χαλάσει την εικόνα της καθώς δεν ικανοποίησε στον απαιτούμενο βαθμό, ούτε και στα δύο παιχνίδια που κέρδισε, με τον Άρη και τη Δόξα.

Ήλθε καπάκι και το ματς με την ΑΕΚ για να δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες, αν και από ένα παιχνίδι, όσο κακό κι αν είναι αυτό, δεν εξάγεται λόγος πλήρους απογοήτευσης ή μηδενισμού των πάντων. Από την άλλη, δεν μπορεί ο οπαδός της ΑΕΛ να αφαιρέσει εύκολα από το μυαλό του, την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ. Ήταν το χειρότερο πρώτο 45άλεπτο των τελευταίων χρόνων, χωρίς ουσία, φαντασία ή απόδοση που θα έβαζε δύσκολα στον αντίπαλό της.

Η ΑΕΛ χρειάζεται φρεσκάρισμα για να γίνει πιο διεκδικητική. Ακολουθεί το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα και ο τεχνικός της ΑΕΛ καλείται να βρει άμεσα τις λύσεις για να παρουσιάσει ένα πιο απαιτητικό σύνολο. Κυρίως στον μεσοεπιθετικό χώρο είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές. Λογικά, δεν θα επιμείνει στις ίδιες επιλογές, από τη στιγμή που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, όπως είναι η περίπτωση του Αρουαμπαρένα, ο οποίος δεν τα πηγαίνει καλά. Μια εκτίμηση είναι πως δεν τροφοδοτείται, αλλά κι αν αυτό συμβαίνει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος άλλος φορ που θα είναι πιο κινητικός στη γραμμή κρούσης, όπως ο Σάσι, ο Ηλία, ακόμη και ο Μαύρου.

Εντός του διημέρου θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Ζούνιορ, όπως και του Σοάρες. Αν οι δύο τους καταφέρουν να δώσουν το «παρών» τους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα λύσουν και τα χέρια του προπονητή για να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρεζέντε, ο οποίος αποβλήθηκε στο «ΑΕΚ Αρένα», απευθείας με κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ