aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΛ... αιμορραγεί, τώρα είναι η σειρά σου»

«Η ΑΕΛ… αιμορραγεί, τώρα είναι η σειρά σου»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ έστειλε μήνυμα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας 2019-20, πως θα εξαρτηθούν πολλά στον προγραμματισμό από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Με σύνθημα «τώρα είναι η σειρά σου», ο διευθυντής της ΑΕΛ Δημήτρης Γιανέλλης, σημείωσε πως οι φίλοι της ΑΕΛ, θα έχουν πολλές διευκολύνσεις στην αγορά των διαρκείας, ενώ οι τιμές είναι προσιτές.

«Λόγω της κάρτας φιλάθλου, η ομάδα μας αιμορραγεί και αυτό που θέλουμε είναι οι φίλαθλοι μας να αγκαλιάσουν τα διαρκείας. Όλες οι ενέργειες και οι κινήσεις μας θα εξαρτηθούν από την διάθεση των διαρκείας. Η ΑΕΛ έχει επηρεαστεί και το 60% των οπαδών μας είναι μακριά από την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ.

Παρών και ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει. «Πραγματικά χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου.  Στον προϋπολογισμό δεν είναι μόνος οι μισθοί, είναι και άλλα θέματα που εξαρτώνται από το οικονομικό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος, για την περσινή επιτυχία της ομάδας του.

«Αντιμετωπίσαμε όλες τις δυσκολίες με πίστη και ενότητα. Όταν ξεκινήσαμε, κανείς δεν περίμενε αυτή την πορεία. Στην προετοιμασία στην Βουλγαρία βάλαμε κάποιους στόχους. Με τον Πρόεδρο είπαμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα, που ήταν ρεαλιστικός στόχος. Αλλά εγώ και το επιτελείο μου βάλαμε μεγαλύτερη πίεση στους εαυτούς μας και θέσαμε σαν στόχο το Κύπελλο και την Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται πίσω από την σκηνή, τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο μας. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα στο ίδιο επίπεδο χρειαζόμαστε βοήθεια. Εμείς κάναμε κάτι που κανείς δεν πίστευε, τώρα είναι η σειρά του κόσμου να βοηθήσει με τα διαρκείας. Οι παίκτες κατάλαβαν πλήρως τι σημαίνει ΑΕΛ στην φιέστα. Θα συνεχίσουν να δουλεύουν πιο σκληρά για να ξαναζήσουν τέτοιες υπέροχες στιγμές», πρόσθεσε.

Η προετοιμασία των κυπελλούχων θα αρχίσει στις 24 Ιουνίου και από τις 7 Ιουλίου θα προπονούνται στην Βουλγαρία.  Θα εξαρτηθεί από την κλήρωση πόσο διάστημα θα παραμείνουν εκεί. Αν το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός και είναι κοντά στην Βουλγαρία, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει πίσω και θα πάνε απευθείας εκεί στην έδρα της αντιπάλου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ