aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΚ θα πάρει γερή αποζημίωση εάν ο Ρόκα...»

«Η ΑΕΚ θα πάρει γερή αποζημίωση εάν ο Ρόκα…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της AEK, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος με το τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τους κιτρινοπράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν μετά απο 4 χρόνια ΑΕΚ και Τσάβι Ρόκα

«Η απόφαση θα οριστικοποιηθεί στο τέλος της σεζόν. Παραμένει μέχρι τότε στην ομάδα ο Τσάβι Ρόκα. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι ένας άνθρωπος που τον ζούμε καθημερινά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας, ήταν πρωτεργάτης για τη πορεία μας. Ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν, όταν θα κλείσει αυτός ο κύκλος του να φτάσουμε σε ένα τίτλο, και αναφέρομαι στο Κύπελλο. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Σεβαστήκαμε την απόφασή του παρόλο που διατηρούμε συμβόλαιο μαζί του για ακόμη ένα χρόνο. Γι’ αυτό σε περίπτωση που πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα θα πρέπει να δοθεί γερή αποζημίωση στην ΑΕΚ. Δεν θα αναφέρω ποσό. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καταλήξουμε και θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας για τον αντικαταστάτη του. Θα δούμε τις επιλογές μας και θα αποφασίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακολουθεί τον Ρόκα… ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ