aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΚ στο ίδιο επίπεδο με τη Βιιτόρουλ»

«Η ΑΕΚ στο ίδιο επίπεδο με τη Βιιτόρουλ»

Ο σκόρερ του τέρματος της Γάνδης, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ νιώθει σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και χαρακτηρίζει την ΑΕΚ ως ομάδα, «επιπέδου της Βιιτόρουλ», την οποία οι Βέλγοι απέκλεισαν στον 2ο προκριματικό γύρο.

Ο Ουκρανός επιθετικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.voetbalkrant.com ανέφερε πως, «το 1-1 δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα προτιμούσα να είχαμε νικήσει εκεί (σημ. συν. εννοεί στη Λάρνακα)» και πρόσθεσε: «Δεν παύει από του να είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός πως ισοφαριστήκαμε δυο λεπτά πριν το τέλος είναι ντροπή. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη Βιτορούλ την οποία αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο».

Καταλήγοντας ο Γιάρεμτσουκ τόνισε πως, «στην έδρα μας θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και είμαι βέβαιος πως θα τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να τα καταφέρουμε, έχοντας τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ