aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΚ πρόσφερε στον Γιάννου €300.000»

«Η ΑΕΚ πρόσφερε στον Γιάννου €300.000»

Η παρασκηνιακή στήλη «To Evaggelio» στην ιστοσελίδα «Contra.gr» κάνει αναφορά στην απόφαση του Απόστολου Γιάννου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Απόστολου Γιάννου

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είναι οριστικό: Ο… Αυστραλός, που άφησε την Ελλάδα για την Κίνα, επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της… ΑΕΚ. Στην Κύπρο! Ο λόγος για τον Απόστολο Γιάννου, που παρά το ψηστήρι του Μαρίνου Ουζουνίδη -ακόμη και την προηγούμενη εβδομάδα!- δεν πείστηκε για τον Παναθηναϊκό, αν και αποζημιώθηκε αδρά από την Γκουναζού R&F, για να τους αδειάσει θέση στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το γκολ του Γιάννου στο επεισοδιακό ματς με τον ΑΠΟΕΛ (video)

«Ο Γιάννου μάλλον φοβήθηκε την κατάσταση στους πράσινους ενώ δέχτηκε και δελεαστική προσφορά από την ΑΕΚ, για τα δεδομένα τουλάχιστον της Κύπρου! €300.000 καθαρά ετησίως, για συμβόλαιο 2,5 χρόνων! Σύμφωνα με την πιάτσα agents ο Γιάννου και οι ατζέντηδές του συμβιβάστηκαν με την Γκουανζού R&F σε ποσό κοντά στο €1.300.000, από το συνολικά €1.500.00 που ήταν να παίρνει για τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του…», προστίθεται ακολούθως.

Διαβάστε επίσης: Χτύπησε… κέντρο (ΑΕΚ)

Και καταληκτικά αναφέρεται: «Ο 27χρονος επιθετικός ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ Λάρνακας και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Η ομάδα του ποντάρει στον Γιάννου, στην προσπάθειά της να πάρει το πρωτάθλημα. Για αυτό και του πρόσφερε τέτοιο συμβόλαιο…».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου (pics & vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ