aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ΑΕΚ οδηγείται στα άκρα με τον «Μπίδη» (pic)

Η ΑΕΚ οδηγείται στα άκρα με τον «Μπίδη» (pic)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που φαινόταν να επέρχεται η ηρεμία στην ΑΕΚ, μετά την πεντάρα επί του Άρη, προέκυψε θέμα με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε με επιστολή ότι του παραχωρείται τετραήμερη άδεια έτσι ώστε να απέχει από τις προπονήσεις. Ο λόγος που οδήγησε τη διοίκηση σε αυτή την κίνηση έχει να κάνει με την παρουσία του Χαραλαμπίδη στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης στις 4 Οκτωβρίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Ήταν κάτι που ενόχλησε τη διοίκηση της ΑΕΚ και έθεσε επί της ουσίας εκτός ομάδας τον 36χρονο ποδοσφαιριστή.

Μία εξέλιξη η οποία ήταν αναμενόμενο να ταρακουνήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» έχει κινηθεί νομικά, μέσω του δικηγόρου του Κρις Τριανταφυλλίδη, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται: «Ο πελάτης μου αμφισβητεί επίσης τη νομιμότητα και/η αναγκαιότητα της ενέργειας του Σωματείου ΑΕΚ Λάρνακας να του δοθεί υποχρεωτική άδεια 4 ημερών. Η ρηθείσα άδεια επηρεάζει αρνητικά την αγωνιστική του κατάσταση και επί τούτου επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα. Κατ’ επέκταση η υλοποίηση εκ μέρους του της εν λόγω άδειας 4 ημερών λαμβάνει χώρα εξ υποχρεώσεως και όχι γιατί συμφωνεί».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις των δυο πλευρών οδηγούνται στα άκρα. Στην επιστολή της η ΑΕΚ κάνει αναφορά ότι θα γίνει έρευνα για το περιστατικό και η πλευρά του Χαραλαμπίδη τονίζει: «Ο πελάτης μου αναμένει όπως του κοινοποιηθεί, με βάση τα νομικά θέσμια, το αποτέλεσμα της έρευνας εις την οποίαν αναφέρεσθε εις την επιστολή σας ως επίσης και το υλικό το οποίο θα συλλεγεί εις τα πλαίσια της εν λόγω έρευνας ούτως ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να τοποθετηθεί». Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ και πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση. Στο σωματείο της Λάρνακας γίνονται σκέψεις ακόμη και για μονομερή διακοπή συμβολαίου. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ