aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα για καλό ποδαρικό στο 2017

Η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα για καλό ποδαρικό στο 2017

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ποδαρικό στο 2017, μάλιστα σε ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα», θέλει να κάνει η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και στο οποίο η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες του παρουσιάζονται έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αναλόγως τον αντίπαλό τους και να βγουν νικητές. Με νίκη θα αφήσουν τον Απόλλωνα 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και ταυτόχρονα θα τον θέσουν εκτός απροόπτου εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Μουρίγιο ο οποίος ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει. Εκτιμάται ότι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην αποστολή. Δεν υπολογίζεται ο Τομάς. Η ενδεκάδα του Ιδιάκεθ έχει κάποια ερωτηματικά, όπως ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης αλλά και η τριπλέτα στην μεσαία γραμμή, ακόμη και η επάνοδος ή όχι του Γαρίδο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο. Ορτίθ και ο Γκαρίδο (που έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Χαραλάμπους) θα καλύψουν τις θέσεις στα άκρα της άμυνας. Καταλά και Μοϊσόφ θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Λαμπάν, Μπόλιεβιτς και Λαρένα. Στα άκρα της επίθεσης οι Τέτε και Ακοράν και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Άλβες, Τρουγιόλς και Χαραλαμπίδης.

Σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού ο Άλβες, τότε ο Τρισκόφσκι θα καλύψει θέση εξτρέμ και θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Λαμπάν ή Μπόλιεβιτς. Ένα άλλο σενάριο φέρει την ΑΕΚ να παρουσιάζεται με σχηματισμό 3-5-2, κάτι που θα διατηρήσει τον Τρουγιόλς στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, παρόλο που ο Ιδιάκεθ δεν διστάζει να κάνει αλλαγές.

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Την στήριξη των οπαδών της ομάδας αναμένουν οι διοικούντες, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, στο σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η παρουσία του κόσμου σε τέτοια παιχνίδια διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση κρίνεται σημαντική.

Εισιτήρια θα πωλούνται και σήμερα από τις 09:00 μέχρι και τις 16:00 από την μπουτίκ και ακολούθως θα ανοίξουν τα ταμεία στο γήπεδο από τις 17:30. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 ευρώ, του μαθητικού στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ