aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει δυνατότητες»

«Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει δυνατότητες»

Σε δηλώσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ προέβηκε ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Χέϊκο Χέρλιχ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι οι κιτρινοπράσινοι έχουν αρκετές δυνατότητες στην Κύπρο.

Αναλυτικά: «Αφήσαμε μερικούς παίκτες  για να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να παίξουν αύριο. Δεν θα έχουμε τους αυτοματισμούς που είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε όμως θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει αρκετές ικανότητες στο γήπεδο της όμως εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Όπως πληροφορούμαστε από τον Τύπο είναι μια ομάδα που θέλει μετά από δύο ήττες να ανακάμψει. Σίγουρα θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα μας».

Τους ποδοσφαιριστές της Λεβερκούζεν εκπροσώπησε ο Χούλιαν Μπάουμγκατίλινγκερ και ανέφερε: «Παρόλο που οι παίκτες που θα αγωνιστούμε αύριο δεν έχουμε παίξει μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ