aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH υπόσχεση του Κετσπάγια στον Κορρέα έγινε πράξη στο παρά πέντε της σεζόν

H υπόσχεση του Κετσπάγια στον Κορρέα έγινε πράξη στο παρά πέντε της σεζόν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πίσω στο Καλοκαίρι του 2020. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφασίζει για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και μεταξύ άλλων έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον των ποδοσφαιριστών που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γεωργιανός ζήτησε την παραμονή του Παύλου Κορρέα, ο οποίος είχε παίξει ως δανεικός στον Εθνικό (10 συμμετοχές) την περσινή κουτσουρεμένη αγωνιστική περίοδο. Ο 22χρονος αμυντικός ήταν διστακτικός στο να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ξέροντας πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος και δύσκολα θα έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Κετσπάγια διευθέτησε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε να παραμείνει στην Ανόρθωση, υπογράφοντας μάλιστα επέκταση συμβολαίου μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Αν είναι κάτι για το οποίο σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του πιστώνουν τον Γεωργιανό προπονητή είναι η δικαιοσύνη. Ο τεχνικός της «Κυρίας» στην πορεία του ως προπονητής απέδειξε πολλάκις ότι δεν καταρτίζει ενδεκάδα με γνώμονα ούτε την εθνικότητα, ούτε την ηλικία, ούτε τον μισθό των ποδοσφαιριστών.

Η σεζόν κυλούσε απογοητευτικά για τον δεξιοπόδαρο στόπερ, ο οποίος περιορίστηκε σε πέντε συμμετοχές ως αλλαγή στο πρωτάθλημα. Αρχές Απρίλη, στο παρά πέντε για ολοκλήρωση της σεζόν, γύρισε ο… διακόπτης με τον Κετσπάγια να κάνει πράξη τα όσα είχε αναφέρει κατ’ ιδίαν στον ποδοσφαιριστή λίγους μήνες προηγουμένως. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5 Απριλίου, για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, ο Κορρέα πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος και πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση! Η προηγούμενη (και μοναδική) ήταν στις 20 Μαΐου 2017, στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: O Kετσπάγια αποφάσισε Ομόνοια!

Ακολούθησε η συμμετοχή (ξανά ως βασικός) στο εκτός έδρας ντέρμπι του Τσιρείου με τον Απόλλωνα και η επίσης ενενηντάλεπτη συμμετοχή στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. «Δεν είχε παίξει, αλλά είναι στην ομάδα γιατί τον πιστεύουμε. Όποιος και να είναι είτε Κορρέα είναι είτε ξένος να είναι για μένα δεν έχει σημασία τι εθνικότητας είναι. Χαίρομαι για τα τρία παιχνίδια που έπαιξε και σήμερα με τα καλά και με τα λάθη του βοήθησε την ομάδα να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ