aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH συνομιλία «φωτιά» για στημένα που «καίει» τον Λαρένα

H συνομιλία «φωτιά» για στημένα που «καίει» τον Λαρένα

Σαν «βόμβα» έσκασε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εl Mundo» για εμπλοκή του μέσου της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα σε υπό εξυγίανση από την Αστυνομία κύκλωμα στημένων αγώνων σε παιχνίδια της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ: «Βόμβα» με εμπλοκή Λαρένα σε κύκλωμα στημένων αγώνων

Ο Λαρένα εμφανίζεται ως  μεσάζοντας μεταξύ όσων έστηναν τα παιχνίδια και αυτών που στοιχημάτιζαν και αποκόμιζαν κέρδη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Αστυνομία καλεί τον 36χρονο ποδοσφαιριστή και τον Xόρχε Γκαρσία Μορσίγιο (αρχηγός Χετάφε ο οποίος συνελήφθηκε πριν δύο μήνες) να παραδεχθούν την εμπλοκή τους στο κύκλωμα των στημένων.

Τον Λαρένα «καίνε» τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Χόρχε Γκαρσία Μορσίγιο, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ: «Στέλνουμε κάποιον εκεί, σταματάμε τον γάμο (μία από τις δικαιολογίες του Pinto είναι να μην πληρώσει είναι ότι παντρεύεται σύντομα) ή τον απειλούμε, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε », φέρεται να λέει ο Λάρενα στον Μορσίγιο για την αδυναμία και των δύο να πάρουν τα λεφτά που χρωστούσε ο Εμίλιο Πίντο, πρώην ποδοσφαιριστής που είχε εμπλοκή στο κύκλωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ