aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Σίτι ήταν όνειρο, η Τσέλσι είδε εφιάλτη! (videos)

H Σίτι ήταν όνειρο, η Τσέλσι είδε εφιάλτη! (videos)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά (!) γκολ έβαλε η Σίτι στη Στόουκ (7-2) και ύστερα από την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Premier ύστερα από 8 αγωνιστικές.

Tο πάρτι στο Etihad ξεκίνησε νωρίς. Ο Γκάμπριελ Ζέσους άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Η Σίτι πήρε… φωτιά και στο 27΄ ο Νταβίντ Σίλβα έκανε το 3-0. Η Στόουκ σήκωσε κεφάλι, όμως τα απανωτά γκολ (Ντιούφ 44’ και αυτογκόλ Γουόκερ 47’) δεν της βγήκαν σε καλό αφού οι πολίτες θύμωσαν. Στο 55’ ο Γκάμπριελ Ζέσους έκανε το 4-2 και στο 60’ ο Φερναντίνο καθάρισε το παιχνίδι. Η… βροχή συνεχίστηκε με τον Σανέ στο 62’ ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Μπερνάντο Σίλβα στο 79’.

«Ανέστησε» την Κρίσταλ Πάλας η Τσέλσι. Οι «μπλε» ηττήθηκαν 2-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» με τους «αετούς» να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα αλλά και την πρώτη τους νίκη! Το σκορ στο ματς άνοιξε στο 11ο λεπτό, ύστερα από σουτ του Καμπάιγ που κόντραρε σε Νταβίντ Λουίς και Αθπιλικουέτα. Η Τσέλσι απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Μπακαγιόκο στο 18’, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ζαχά (45’). Η ομάδα του Κόντε δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και μάλιστα κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις της Πάλας, που κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Τότεναμ. Οι spurs έφτασαν δύσκολα στη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ στο Γουέμπλεϊ, χάρη σε τέρμα του Έρικσεν στο 47ο λεπτό.

Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Μπέρνλι κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Τα σφυριά προηγήθηκαν στο «Τερφ Μουρ» όμως έμειναν με δέκα στο 27ο λεπτό, λόγω αποβολής του Κάρολ, και τελικά λύγισαν στο 85’ (1-1).

Σημαντική νίκη για την Σουόνσι που επικράτησε 2-0 κόντρα στην Χάντερσφιλντ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η αγωνιστική (8η)

Σάββατο, 14/10 (17:00)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ 7-2

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 1-1

Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 2-1

Τότεναμ-Μπόρνμουθ 1-0

Σουόνσι-Χάντερσφιλντ 2-0

Γουότφορντ-Άρσεναλ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Μπράιτον-Έβερτον (15:30)
Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (18:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ