aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Σίτι αγοράζει τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς στο MLS!

H Σίτι αγοράζει τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς στο MLS!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του τερματοφύλακα της Κολόμπους Κρου, Ζακ Στέφεν, έναντι 11 εκατ. ευρώ, είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την αγγλική «Goal», ο 23χρονος γκολκίπερ πέρασε την Πέμπτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο, ο Στέφεν δύσκολα θα καταφέρει να πάρει φέτος την άδεια εργασίας που είναι απαραίτητη για να αγωνιστεί στην Premier League και αναμένεται να πάει δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις Τζιρόνα και Νις να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 23χρονος Αμερικανός τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013 στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, πριν περάσει τον Ατλαντικό το 2015 για να πάει στη Γερμανία και τη Φράιμπουργκ. Από εκεί, αποχώρησε μετά από ενάμιση χρόνο και ελάχιστες συμμετοχές για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Κολόμπους Κρου, στην οποία ξεχώρισε και κέρδισε μια θέση στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του MLS για το 2018!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ