aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH πρόταση σε Αντωνιάδη και τα «δίκτυα» του Κετσπάγια στην Κύπρο

H πρόταση σε Αντωνιάδη και τα «δίκτυα» του Κετσπάγια στην Κύπρο

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Μάριο Αντωνιάδη. Όπως αποκάλυψε προ ημερών η εκπομπή του ACTIVE (107.4 & 102.5) o Tιμούρ Κετσπάγια δεν μένει αδιάφορος τον Κύπριο αμυντικό της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του 28χρονου αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή με τους Λαρνακείς ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως υπάρχει σχετικός όρος με τον οποίο μπορεί να ανανεωθεί γι΄ άλλη μία σεζόν εφόσον το επιθυμούν οι δύο πλευρές.

Από πλευράς «Κυρίας» ενημέρωσαν τον Αντωνιάδη για το ενδιαφέρον του Κετσπάγια να συνεργαστούν ξανά, καθώς οι δύο τους είχαν συνυπάρξει την αγωνιστική περίοδο 2015/16 στον ΑΠΟΕΛ χρονιά κατά την οποία ο Αντωνιάδης κατέγραψε 18 συμμετοχές εκ των οποίων οι 14 στο αρχικό σχήμα. Η… μπάλα, πλέον, είναι στα πόδια του Αντωνιάδη, ο οποίος καλείται να «ζυγίσει» τα δεδομένα και να πάρει την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «ναι» του Σίλντενφελντ και η αναζήτηση του «παρτενέρ»

Στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι κι άλλοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν την Ανόρθωση, αλλά και ξένοι που αγωνίζεται φέτος στην Κύπρο. Ο 51χρονος προπονητής απέδειξε και στο παρελθόν ότι στις μετεγγραφές κινείται για ποδοσφαιριστές που γνωρίζει την αξία τους, γι΄ αυτό είναι δεδομένο πως και το προσεχές καλοκαίρι οι πλείστες προσθήκες της Ανόρθωσης θα προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Κύπρου, της Ελλάδας και της Γεωργίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ