aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH πωρωτική ομιλία Ρότσα-Βαζέχα: «Tους γαμ@@@@ε!»

H πωρωτική ομιλία Ρότσα-Βαζέχα: «Tους γαμ@@@@ε!»

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Ρουχ Χορζόφ σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη Β’ Πολωνίας. Η πρώτη με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία. Στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα της με την Πογκόν για τη 10η αγωνιστική, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83′ σε 1-1.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 88′ και στο 90’+2′ και κατέκτησαν το τρίποντο με 1-3! Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι. Όχι μόνο των παικτών, αλλά και του προπονητικού επιτελείου. Είχαν προηγηθεί άλλωστε δύο παιχνίδια, στα οποία δεν επικράτησε η Ρουχ Χορζόφ, επειδή δέχτηκε γκολ στο φινάλε των αγώνων.

Ο Ρότσα, λοιπόν, που ανέλαβε την ομάδα στην 7η αγωνιστική (στα προηγούμενα ήταν ο Βαζέχα), μάζεψε τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν κύκλο, και τους είπε στα ελληνικά λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης: «Δεν τα παρατήσαμε και τους γαμ@@@@ε».

Δίπλα του ο πρώην βοηθός προπονητής της Ομόνοιας, Κριστόφ Βαζέχα μετέφρασε στα πολωνικά και οι ποδοσφαιριστές, αφού έσκασαν στα γέλια, συνέχισαν να πανηγυρίζουν. Το φοβερό σκηνικό που θα δείτε παρακάτω, προέρχεται από την παρακάμερα της Ρουχ Χορζόφ, η οποία στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube ανέβασε το σχετικό video. Είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να το δείτε…

Η Ρουχ Χορζόφ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5, ενώ τους είχε απαγορευτεί να χρησιμοποιήσουν νεοαποκτηθέντες έως την 4η αγωνιστική. Αυτά λόγω χρεών. Παρά τους περιορισμούς, η ομάδα των Ρότσα – Βαζέχα πραγματοποιεί τελευταία εξαιρετική πορεία. Έχει κάνει πέντε νίκες σε έξι ματς και η διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις της παραμονής είναι τέσσερις βαθμοί. Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζονται απευθείας οι τρεις τελευταίοι, ενώ ο τέταρτος από το τέλος δίνει μπαράζ για την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ