aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Nέα Σαλαμίνα θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ

H Nέα Σαλαμίνα θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ

Το άγχος δεν το έχει η Νέα Σαλαμίνα στο σημερινό παιχνίδι, αλλά ο ΑΠΟΕΛ. Ασφαλώς, με αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος» για να περάσουν την ώρα τους.

Θα επιδιώξουν να φτάσουν στο ύψος μιας καλής εμφάνισης και εάν έχουν την τύχη με το μέρος τους να καρπωθούν το βαθμολογικό όφελος. Δηλώνουν πως «θα είμαστε ανταγωνιστικοί» και ότι «θέλουμε στα δέκα παιχνίδια των πλέι οφ να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς». Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περίμενε μέχρι τη χθεσινή τελευταία προπόνηση ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Ρομάν Τζολοβάρντ.

Δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα των πλέι οφ οι Άντερσον Κορέια, Τιάγκο και Κύπρος Χριστοφόρου.  Θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά ρίχνοντας κανείς μια ματιά στον σχετικό πίνακα που παραθέτουμε, υπάρχουν οι επιλογές για τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ