aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH μεγάλη προσφορά των «λεαινών» της ΑΕΛ

H μεγάλη προσφορά των «λεαινών» της ΑΕΛ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών ΑΕΛ Lioness, μέσα από το οποίο γίνεται αναφορά στον ένα χρόνο που πέρασε από τη μέρα της δημιουργίας του συνδέσμου και στους κύριους σκοπούς του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αναλυτικά:

«Πριν ένα χρόνο μαζευτήκαμε εδώ για την επίσημη εξαγγελία του Συνδέσμου Γυναικών ΑΕΛ Lioness. Στην Ιστορική αυτή συγκέντρωση μαζεύτηκαν γυναίκες φίλαθλοι της ΑΕΛ, οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν στην επίσημη σύσταση του Συνδέσμου. Κύριος σκοπός του Συνδέσμου Γυναικών ΑΕΛ Lioness, ήταν η στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με οποιονδήποτε τρόπο καθώς και η κοινωνική προσφορά. Με την ίδρυση του Συνδέσμου οι γυναίκες απόκτησαν φωνή και δίνουν δυναμικό παρόν! Θελήσαμε να κρατήσουμε το γυναικείο χαρακτήρα για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τις γυναίκες στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ο ιδιαίτερος αυτός χαρακτήρας μας βοήθησε στην ένταξη γυναικών και στην προσφορά τους. Ο Σύνδεσμος Γυναικών ΑΕΛ Lioness  Ιδρύθηκε για να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος, σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Σωματείου. Είχαμε τονίσει πριν ακριβώς ένα χρόνο, ότι οι γυναίκες της ΑΕΛ, όφειλαν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους, προσφέροντας από το δικό τους μετερίζι ώστε να ωθήσουν το Σωματείο στην εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν για την χρονιά που μας πέρασε.

Κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε και είχαμε ενεργό ρόλο στις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Σωματείου. Αρχίσαμε τη δράση μας συμμετέχοντας στις 21-23 Ιουνίου 2016 στο τουρνουά φούτσαλ. Στις 4 Ιουλίου 2016 δηλώσαμε παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας. Στις 30 Ιουλίου 2016-συμμετοχή και βοήθεια στη συναυλία. Συμμετοχή στο Πρόγραμμα “ΑΕΛ Είσαι Εσύ”. Βοήθεια στο τμήμα Bowling. Πλήρης στήριξη σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του τμήματος φούτσαλ. Διάθεση του λαχνού €2. Ρεμπέτικη βραδιά είναι μερικές από τις δράσεις μας την περασμένη χρονιά.

Εμείς οι ΑΕΛίστριες, είχαμε πει ότι δικαιούμαστε και μπορούμε να έχουμε ενεργότερο ρόλο και μπορεί κάποιοι να έβλεπαν με επιφύλαξη ή προβληματισμό το εγχείρημα μας πέρυσι έτσι μέρα, όμως εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε και να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα ότι μαζί όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε μια πιο δυνατή ΑΕΛ! Για 1930 λόγους το πιστεύουμε και 86 χρόνια ένδοξης ιστορίας είναι υπεραρκετά να μας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους για την στήριξη και συμπαράσταση του και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνεργασία. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία στο Διευθυντή της ΑΕΛ κύριο Δημήτρη Γιανέλη, στον εκπρόσωπο Τύπου Θεόδωρο Αντωνίου καθώς και σε όλους όσους δουλεύουν ακούραστα στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Τελειώνοντας το μήνυμα παραμένει το ίδιο, κανένας δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή! Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά και να πιστέψετε ότι Ναι μπορούμε από απλοί θεατές να έχουμε ενεργότερο ρόλο στα τεκταινόμενα του Σωματείου. Για αυτό δηλώνουμε παρούσες σήμερα και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τη στήριξη μας στο Σωματείο στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για να ανέβει η ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ