aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Γιούβε πουλάει τέσσερις παίκτες για να πάρει Ιγκουαΐν

H Γιούβε πουλάει τέσσερις παίκτες για να πάρει Ιγκουαΐν

Ούτε 10, ούτε 20, αλλά σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ χρειάζεται η Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονσάλο Ινγκουαΐν και στην προσπάθειά της να τα συγκεντρώσει βγάζει στο δυναμικό της πωλητήριο.

Ντανιέλε Ρουγκάνι, Σιμόνε Τζάτζα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μαουρίσιο Ίσλα βγήκαν στην αγορά προς πώληση, όπως τουλάχιστον αναφέρει η Κοριέρε Ντελο Σπορτ.

Υπολογίζεται ότι η πώληση του Τζάτζα θα αποφέρει στην «Μεγάλη Κυρία» περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ, όσα περίπου και ο Ρουγκάνι ενώ από τις παραχωρήσεις των Περέιρα και Ίσλα προσδοκά να λάβει περίπου 18 και 10 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι η Γιούβε έχει ήδη πουλήσει τον Αλβάρο Μοράτα στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η τελευταία χρησιμοποίησε τον μεταξύ τους όρο για επαναγορά του παίκτη. Έτσι οι Ιταλοί ψάχνουν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του βλέποντας στο πρόσωπο του Ιγκουαΐν τον ιδανικό -γι’ αυτό το σενάριο- παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ