aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH φάση που «όπλισε» τους ποδοσφαιριστές της

H φάση που «όπλισε» τους ποδοσφαιριστές της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H φάση που «όπλισε» τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ήταν η απόκρουση του πέναλτι. Ο Βοζίνια, θα μπορούσε να απέκρουε και το πέναλτι, με το οποίο η Αούστρια άνοιξε το σκορ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν από τρεις εβδομάδες όμως στάθηκε άτυχος. Το Σάββατο όμως, ο κίπερ της ΑΕΛ… πέταξε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στην ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Αμέσως μετά ο Μπενίτεθ με «κεραυνό» υποχρέωσε τον Νουρεντινόσκι σε φοβερή απόκρουση. Η μπάλα δεν «ξεκολλούσε» από την περιοχή του Άρη και δύο λεπτά μετά, ο Μπενίτεθ από αριστερά γύρισε την μπάλα στον Σοάρες, αυτός είδε τον Αϊρόσα δεξιά, ο οποίος μπήκε σαν σίφουνας από πλάγια και με μπαλιά ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Σάσι.

Το πάθος και η επιθυμία για το γκολ ήταν τόση, που την ίδια στιγμή μαζί με τον Σάσι, μόνοι για κεφαλιά ήταν πίσω του, τόσο ο Αρουαμπαρένα όσο και ο Αβραάμ. Ένα γκολ συστημένο με τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, με την μπάλα να στριφογυρίζει στην περιοχή του Άρη, χωρίς οι παίκτες του να μπορούν να κάνουν κάτι για να αποσοβήσουν το μοιραίο.

O χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, μέχρι την επόμενη υποχρέωσή της, είναι αρκετός για να διορθώσει κάποια από τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο ματς της πρεμιέρας. Η ΑΕΛ δεν θα αγωνιστεί τις προσεχείς δύο εβδομάδες και θα επαναρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Δόξα στο Τσίρειο, στις 9 Σεπτεμβρίου. Θα είναι έτοιμος και ο Φιντέλις, ενώ ίσως είναι έτοιμος για να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα ο Ζούνιορ. Ο τελευταίος βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ